Rólunk

A 1990-es évek közepétől több, mint 20 évet töltöttünk a hazai elektronikus kaszinózás világában, így az elektronikus szórakoztatás a vérünkben van.

Budapest és az ország legszínvonalasabb elektronikus kaszinóit segítettük életrekelteni és gondoskodtunk róla, hogy itthon is nyugat-európai színvonalon lehessen élvezni a szórakoztatóipar ezen formáját.

Akit érdekel a múltunk, az az ügynökségi oldalunkon megnézheti hogyan teltek ezek az évek: www.brazilreklam.hu (az oldal flashes, így mobilról nem tudod megnézni, csak laptopról vagy asztali gépről).

Az elmúlt években mi is nagy érdeklődéssel figyeltük a Tesla térnyerését és miután vettünk egyet, kipróbáltuk ezt a csendesen gyomorbavágó, szédületes fenevadat - szerelem volt első látásra!

Úgy gondoltuk, hogy ezt az élményt meg kell oszatnunk minél több emberrel, és meg kell teremteni a lehetőséget, hogy ezt az eszméletlen élményt minél többen átélhessék.

Ezért született ez az oldal és ha velünk tartasz, belekóstolsz ebbe a lopakodó, csendes őrületbe, te is meg akarod zabolázni azt a bármikor ugrásra kész 772 lovat!

Az egész országban
egyedül nálunk tudsz forgalomban, éles bevetésen
772 lóerős Tesla Model S P100D-t vezetni.